Összetevők

Az EjaControl egyik legjobb tulajdonsága az és legnagyobb előnye az, hogy mindig a legjobb minőségű, friss alapanyagokból készül. Mielőtt a gyártás megkezdődik, az összetevők gondos ellenőrzéseken esnek át.

Passiflora Golgotavirág

Passiflora GolgotavirágHasznos szernek mutatkozik idegesség, alvászavarok és enyhe depresszió esetén. A gyümölcsökben sok az A-vitamin és nikotinsav, továbbá a foszfor, a kalcium és vas. Szakemberek kezdetben az alkaloidák néhány fajtáját határozták meg mint golgotavirág aktív hatóanyagai. Később azonban hangsúly növényben található flavonoidokra terelődött. Fáradtság, kimerültség kiváló ellenszere.

 

Griffonia Simplicifolia

Griffonia SimplicifoliaEz az Afrikai növény kivonat már bizonyította, hogy táplálék kiegészítőként segíti a fiatalos külsőnk megtartását. Griffonia Simplicifolia növény gyökerében, az 5-HTP(Hydroxytrytophan) is előfordul. Az emberi szervezet maga is termel 5-HTP-t L-triptofánból, mely egy természetes aminosav, és megtalálható a legtöbb zsírszegény fehérjében. 5-HTP ből szervezet Serotonint készít, mely egy neurotranszmitter az emberi szervezetben. Ez felelős pl hangulatunkért, és segít álomba szenderülni is. A Griffonia magból kivont szerotonin nem marad az idegrendszerben,így teljese mellékhatásmentes, hiszen a többlet feloldódik és kiválasztódik.

 

Cinstache gyümölcs

Cinstache gyümölcsA Cistanche salsa a tradicionális kínai orvoslás ismert gyógynövénye. A növény polifenolos hatóanyagainak köszönhetően a sejteket védi a káros oxidatív befolyástól, így végső soron az immunrendszer működését segíti, a sejtek öregedését gátolja. Hozzájárul a szervezetet károsító szabad gyökök semlegesítéséhez. Diuretikus, laxatív, emésztést segítő hatását is leírják. Ideális a szexuális zavarok, diszfunkciók kezelésére, a szaporító szervek megerősítésére. Használatával egy jobb, zavartalan vérkeringés, alhasi vérbőség érhető el.

 

B6 vitamin (piridoxin)

B6 vitamin (piridoxin)Aktív formája a piridoxál-foszfát (PLP), mely az aminosav anyagcsere számos reakciójában ko-faktorként vesz részt. Ezek közé a reakciók közé tartozik egymásba történő átalakítása és a karbonsavak lebontása. A PLP fontos szerepet játszik a glükóznak a glikogénből való kinyerésében is. A B6-vitamin (piridoxin) létrehozza a májban a transzaminázokat, melyek szabályozzák a fehérjék felhasználását. A mai ember jóval kevesebbet mozog, így a fehérje túlzott elhasználásával nincs gond, viszont sokkal stresszesebb életet él, így sok-sok piridoxinra lenne szükség. Ez felélénkítené az aminosavakat, amitől megnyugszanak az idegek és boldogok leszünk. A B6-vitaminnak szerepe van a vörösvértestek képződésében, részt vesz a sejtek fehérjeszintézisében, valamint olyan ingerületátvivő anyagok szintézisében is, mint a szerotonin, és szerepet játszik az elraktározott energia felszabadításában. És mindez csak töredéke a B6-vitamin feladatainak. Az is bizonyított, hogy elősegíti bizonyos betegségek megelőzését és kezelését. A B6-vitamin kétségtelenül az egyik legtöbb feladatot ellátó vitamin, naponta több mint százféle feladatot lát el. Elsősorban koenzimként működik, vagyis olyan anyag, amely az enzimekkel együtt katalizálja a sejtekben zajló kémiai reakciókat.

 

Folsav

FolsavA folsav a B-vitamin-csoport tagjaként a szervezetnek létfontosságú vitaminok közé tartozik. Alapvető szerepet játszik a sejten belüli anyagcsere-folyamatokban, különös tekintettel a DNS láncot felépítő molekulák előállítására. Egy nemrég elvégzett kutatás kimutatta, hogy Prozac kezelés alatt álló páciensek -akiknek egy csoportját foslavval, másik csoportját pedig placebóval kezelték- hamarabb gyógyultak, mint azok akik csak a Prozac-ot kapták. Kutatások fényt derítettek arra, hogy a folsav a sperma dúsításában is aktív szerepet vállal. Így különösen ajánlott azoknak, akik gyereket szeretnének. Hathatós segítséget nyújt egy egészséges magzat megfoganásához. A szexuális erőnlét, állóképesség segítésében is jótékonyan fejti ki hatását.