Garancia

100%-OS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA, 100%-OS ELÉGEDETTSÉG

Erre a termékre cégünk 100%-os garanciát vállal.

Megveszi, kipróbálja és ha nem válik be mi visszaadjuk a pénzt – kérdések nélkül.

Mi 100%-ban meg vagyunk győződve róla, hogy Ön is az elégedett vásárlóink között lesz, így következő ellenállhatatlan ajánlatunk van:

Vásárolja meg az egy hónapra elegendő mennyiságű Ejacontrolt, azaz 30 csomaggal, próbálja ki a terméket, és abban az esetben, ha nem elégedett az eredménnyel, küldje vissza hozzánk a felbontott és az ép csomagokat (fontos, hogy a teljes rendelését visszaküldje), mi pedig visszafizetjük Önnek az elköltött pénzét, leszámítva a postaköltséget (értelemszerűen, hisz azt nem nekünk fizette Ön).

HOL VAN AZ APRÓBETŰ? EZ NEM ÁTVERÉS?

Elsősorban: a mi cégünk már 10 éve létezik. Ez már számunkra presztízskérdés: nem engedhetjük meg magunknak, hogy bárkit is átverjünk. Nekünk az az érdekünk, hogy klienseink elégedettek legyenek elsősorban cégünkkel, másodsorban termékeinkkel. Mivel ez a termék is egy a sok közül, számunkra a legfontosabb az, hogy Ön a céggel legyen megelégedve, még ha ez azt is jelenti, hogy vissza kell Önnek fizessük a nálunk elkötött pénzét. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy klienseink igényeit 100%-ban kielégítsük.

Nincsenek csillagocskák, apróbetűs írások. Hogy engedhetjük meg ezt magunknak? Egyszerű:

  • 1. tudjuk, hogy a termék jó, amiből következik, hogy ha Önnek használ a termék, nek fogja visszakérni az árát
  • 2. ha valaki visszakéri a pénzét, a jövőben nem fogadunk el rendelést tőle ugyanarra a termékre (ha nem elégedett miért rendelne újra?)

MIT KELL TENNEM, HA VISSZA SZERETNÉM KÉRNI A PÉNZEMET?

Készítsen elő egy csomagot: írjon egy kérést, ebben szerepeljen az Ön neve és elérhetőségei, valamint a tény, hogy visszakéri a pénzét. Tegye bele a csomagba a kibontott és az ép csomag EjaControlokat (a teljes rendelését) és küldje vissza arra a címre ahonnan Ön kapta a csomagot. Ne küljde a csomagot utánvéttel, mert ezeket a csomagokat visszautasítjuk. A csomagot le kell ellenőrízzük, mielőtt a pénzvisszafizetési kérését jóváhagyjuk. A pénzt 30 napon belül küldjük vissza postai utalvánnyal.

A garancia csakis az első rendelésnél érvényes 30 napig.

Ha mégis további kérdései adódnának, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.