Összetevők

Az EjaControl egyik legjobb tulajdonsága az és legnagyobb előnye az, hogy mindig a legjobb minőségű, friss alapanyagokból készül. Mielőtt a gyártás megkezdődik, az összetevők gondos ellenőrzéseken esnek át.

Passiflora Golgotavirág

Passiflora GolgotavirágHasznos szernek mutatkozik idegesség, alvászavarok és enyhe depresszió esetén. A gyümölcsökben sok az A-vitamin és a nikotinsav, továbbá a foszfor, a kalcium és a vas. Szakemberek kezdetben az alkaloidák néhány fajtáját határozták meg mint a golgotavirág aktív hatóanyagai. Később azonban a hangsúly a növényben található flavonoidokra terelődött. Fáradtság, kimerültség kiváló ellenszere.

 

Griffonia Simplicifolia

Griffonia SimplicifoliaEz az Afrikai növény kivonat már bizonyította, hogy táplálék kiegészítőként segíti a fiatalos külsőnk megtartását. Griffonia Simplicifolia növény gyökerében, az 5-HTP(Hydroxytrytophan) is előfordul. Az emberi szervezet maga is termel 5-HTP-t L-triptofánból, mely egy természetes aminosav, és megtalálható a legtöbb zsírszegény fehérjében. 5-HTP- ből a szervezet Serotonint készít, mely egy neurotranszmitter az emberi szervezetben. Ez felelős pl. a hangulatunkért, és segít álomba szenderülni is. A Griffonia magból kivont szerotonin nem marad az idegrendszerben,így teljese mellékhatásmentes, hiszen a többlet feloldódik és kiválasztódik

 

Cinstache gyümölcs

Cinstache gyümölcsA Cistanche salsa a tradicionális kínai orvoslás ismert gyógynövénye. A növény polifenolos hatóanyagainak köszönhetően a sejteket védi a káros oxidatív befolyástól, így végső soron az immunrendszer működését segíti, a sejtek öregedését gátolja. Hozzájárul a szervezetet károsító szabad gyökök semlegesítéséhez. Diuretikus, laxatív, emésztést segítő hatását is leírják. Ideális a szexuális zavarok, diszfunkciók kezelésére, a szaporító szervek megerősítésére. Használatával egy jobb, zavartalan vérkeringés, alhasi vérbőség érhető el.

 

B6 vitamin (piridoxin)

B6 vitamin (piridoxin)Aktív formája a piridoxál-foszfát (PLP), mely az aminosav anyagcsere számos reakciójában ko-faktorként vesz részt. Ezek közé a reakciók közé tartozik egymásba történő átalakítása és a karbonsavak lebontása. A PLP fontos szerepet játszik a glükóznak a glikogénből való kinyerésében is. A B6-vitamin (piridoxin) létrehozza a májban a transzaminázokat, melyek szabályozzák a fehérjék felhasználását. A mai ember jóval kevesebbet mozog, így a fehérje túlzott elhasználásával nincs gond, viszont sokkal stresszesebb életet él, így sok-sok piridoxinra lenne szükség. Ez felélénkítené az aminosavakat, amitől megnyugszanak az idegek és boldogok leszünk. A B6-vitaminnak szerepe van a vörösvértestek képződésében, részt vesz a sejtek fehérjeszintézisében, valamint olyan ingerületátvivő anyagok szintézisében is, mint a szerotonin, és szerepet játszik az elraktározott energia felszabadításában. És mindez csak töredéke a B6-vitamin feladatainak. Az is bizonyított, hogy elősegíti bizonyos betegségek megelőzését és kezelését. A B6-vitamin kétségtelenül az egyik legtöbb feladatot ellátó vitamin, naponta több mint százféle feladatot lát el. Elsősorban koenzimként működik, vagyis olyan anyag, amely az enzimekkel együtt katalizálja a sejtekben zajló kémiai reakciókat.

 

Folsav

FolsavA folsav a B-vitamin-csoport tagjaként a szervezetnek létfontosságú vitaminok közé tartozik. Alapvető szerepet játszik a sejten belüli anyagcsere-folyamatokban, különös tekintettel a DNS láncot felépítő molekulák előállítására. Egy nemrég elvégzett kutatás kimutatta, hogy Prozac kezelés alatt álló páciensek -akiknek egy csoportját foslavval, másik csoportját pedig placebóval kezelték- hamarabb gyógyultak, mint azok akik csak a Prozac-ot kapták. Kutatások fényt derítettek arra, hogy a folsav a sperma dúsításában is aktív szerepet vállal. Így különösen ajánlott azoknak, akik gyereket szeretnének. Hathatós segítséget nyújt egy egészséges magzat megfoganásához. A szexuális erőnlét, állóképesség segítésében is jótékonyan fejti ki hatását.